Кои напитки помагат за отслабването? Виж Тук:

otslabvane-djindjifil-limon

Има много напитки, които могат да са ни от голяма полза, когато искаме да свалим излишните килограми. Те действат засищащо, имат пречистващ ефект и стимулират работата на метаболизма – все важни фактори за успешното отслабване.

Изобщо не са ексцентрични, нито непосилни за джоба.

В света на смутитата

Едни от най- подходящите напитки за отслабване са зеленчуковите смутита. Изобщо не са трудни за приготвяне. Предлагат голямо разнообразие от комбинации. Диетолозите препоръчва съчетаваме зеленчуците по цветове (зелени, червени, оранжеви и пр. ) Ако не ни допадне вкуса, винаги можем да добавим плод.

Натуралните плодови сокове са класика (не тези от кутиите и пластмасовите бутилки). Препоръчва се да се пият сутрин или след тренировка, тъй като тогава фруктозата се усвоява най- лесно. От папая и грейпфрут може да се приготви страхотна напитка за отслабване – независимо дали ги комбинираме или ги използваме по отделно. Те са много полезни за изгарянето на мазнините. Ананасът и крушата също са много подходяща комбинация за отслабване – заедно или по отделно. Друга подходяща комбинация е лимонов сок с вода и малко сода бикарбонат – много подходящо за сваляне на корема.

otslabvane-napitka-6

В света на топлите напитни

За студеното време те са най- подходящия избор, тъй като ни сгряват. Кафето, но без захар и сметана, е сред най- доказаните начини за ускоряване на метаболизма и отслабване.
Редица чайове също имат мощно действие за сваляне на излишните килограми. Зеленият чай е сред най- препоръчваните напитки за хората, които искат да отслабнат. Белият чай също има подобно въздействие, но съдържа по- малко кофеин.

Чаят от джинджифил пък е сред най- модерните напитки за отслабване. Освен това, подобрява значително храносмилането. Предпазва от трупане на газове в червата, от подуване. Ускорява метаболизма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване