Как да намалим обиколката на талията

Излишните мазнини по корема са доста по- сериозен проблем от това дали можем да си облечем една дреха или не. Когато се увеличават мазнините около талията, се увеличават някои рискове за здравето ни. Човек е по- склонен да вдигне високо кръвно, висок холестерол, да получи инсулт, сърдечно заболяване, диабет тип 2. Вместо да се примиряваме, трябва да успеем да отслабнем.

plosak-korem-mitove

Стъпка 1. Изберете си някое лесно и динамично упражнение, което да правите всеки ден, с умерен интензитет. Кардиото е един от най- добрите начини да намалите размера на корема си, например: каране на колело, плуване, тичане, танци и др.

Стъпка 2: Да правите поне по 150 минути физическа активност на седмица.

Стъпка 3: Включете малко упражнения за сила в тренировката си два пъти седмично. Работата върху мускулите изгаря много калории. Най- популярният вид е вдигането на тежести. За корема може да наблегнете на лицеви упори.

korem-mazninite

Стъпка 4: Стегнете мускулите на корема като правите коремни преси.

Стъпка 5: Прегледайте храненето си. Понякога упражненията не са достатъчни, за да получите желания резултат. Изберете по- здравословна храна.

СЪВЕТ: Преди да включите по- интензивни упражнения, започнете с най- лесното – ходенето. То е вид кардио упражнение и е много подходящо като за начало.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване