5 начина за отслабване, ако сте прекалено заети

Отслабването е чувствителна тема за доста хора. Правим нови диети и режими, за да се отървем от излишните килограми. Обикновено, най- честата причина за провалянето на опита ни да свалим излишните килограми, е липсата на постоянство.

Ако нямате време за това, ви предлагаме няколко съвета, които ако съумеете да спазвате, ще постигнете много добри резултати. Ето кои са те:

otslabvane

1 Намалете консумацията на захар

Спирането на захарта е най- лесният начин за отслабване. Ако това ви звучи много трудно, започнете да го правите постепенно и накрая я елимирайте напълно. Освен че ще отслабнете, ще подобрите значително и здравето си.

2 Не пропускайте закуската

Това е най- важното хранене за деня. Осигурява на тялото веществата, от които се нуждае през целия ден. Помага да контролираме позивите си за бърза храна, ако е била достатъчно стабилна и хранителна. Така намалява вероятността да огладнеете, докато дойде време за обяд.

otslabvane-v-ofisa

3 Здравословна междинна закуска

Ако огладнеете между храненията, изберете здравословни варианти, които да ви помогнат да издържите, докато дойде време за следващото голямо хранене. Заместете бързата храна със свежа салата, плод, сокове, ядки.

4 Пийте повече течности

Приемайте повече течности от обикновено, особено вода. Доказано е, че ако пием по 8 чаши вода на ден, можем да отслабнем по- бързо. Свикнете да замествате газираното или натурални сок с чаша вода. Може да й добавяте и лимонов сок.

5 Ако не можете да ходите на фитнес, използвайте всяка възможност за движение

Дори да нямате време да ходите на фитнес, можете да отслабнете като правите различни упражнения. Например, да ходите пеша на работа, да карате колело, да правите упражнения у дома и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване