Диета с мед

med-limon

Медът е полезен и за отслабване. Такава сладка диета звучи като сбъднатата мечта на всяка жена.

Медът е известен с лечебните си свойства и се използва много в народната медицина. Използва се за облекчаване на болките в гърлото и кашлицата, за повишаване на имунната защита. Но може да ни помогне и да свалим няколко излишни килограма. Ето как действа диетата с мед:

1. Как действа диетата с мед? Създател на тази диета е хранителният експерт Mike Mcinnes. Според него, медът активизира определени хормони по време на сън, което помага за повишаване на изгаряните мазнини. Медът има положителен ефект върху метаболизма. Първата стъпка е да заместим захарта с мед. Също и храните, които съдържат скрита захар или бяло брашно, което се превръща в захар в кръвта. За да подсилим ефекта, трябва да приемаме 1 лъжица чист мед в чаша с вода или гореща напитка, например чай, с няколко капки лимонов сок сутрин и вечер.

med-napalnyavane

2. Какво да ядем по време на диетата с мед? На всяко хранене трябва да приемаме протеини, да ядем салати и зеленчуци, 2 порции плод на ден (избирайте такива с по- малко захар), пийте по 2 пъти млечен продукт (чаша кисело и чаша прясно мляко), избягвайте бързата храна, изберете пълнозърнести въглехидрати (богати на фибра), елиминирайте картофите и пържената храна.

3. Как медът ни помага да отслабнем? Помага ни да спим по- добре, намалява стреса, действа положително върху метаболизма. Това се свързва с теорията, че се спи по- добре. Учените твърдят, че медът намаляват апетита ни за друга сладка храна. С тази диета можете да отслабнете с 1- 1,5 кг за седмица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване