Пролетно отслабване – започнете от кухнята си

otslabvane-hladilnik

Пролетта вече настъпи и всички сме се заели да почистваме и да изхвърляме ненужни стари вещи. Дрехите, които вече не ни стават или са много износени, развалени домакински уреди, и пр.

Ако искате да отслабнете, обаче трябва да обърнете внимание и на кухнята си. Подредете я така, че да започнете един по- здравословен начин на живот, който ще ви помогне да свалите излишните килограми.

ХРАНАТА С ИЗТЕКЪЛ СРОК

Изхвърлете всички продукти, които вече са с изтекъл срок на годност. Тази храна може да ви разболее. Изхвърлете всичко на боклука, дори да не е била отваряна и да е стояла в хладилника.

ДЖЪНК ФУУД – СЪЩО В КОФАТА

Премахнете всичката храна, която спада към т.нар. джънк фууд или вредна храна.

diuretici-laksanti

НАПЪЛНЕТЕ СЪС ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА

Напълнете хладилника си със здравословна храна, като мед, прясно мляко, пълнозърнесто брашно и пр. Заредете се с полезни подправки, които ще подобрят качеството на ястията ви.

ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ – ЗДРАВОСЛОВНИ РЕШЕНИЯ

Ако огладнеете спешно, трябва да имате нещо подходящо под ръка: ядки, диетични бисквити, плодове, и пр. Не купувайте никаква храна, която не е полезна за здравето ви. Не си мислете, че ако вземете пакетче чипс, ще успеете да се контролирате и да хапнете „само“ 2- 3 картофчета. Докато се усетите, ще се изпразнили целия плик.

ЗАРЕДЕТЕ ФРИЗЕРА

Включете важни протеини като пилешко, риба тон, сьомга и пр. Не замразявайте плодове и зеленчуци, яжте ги пресни. Може да се заредите с грах и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване