Как Кристина Агилера отслабна с 22 кг

Кристина Агилера успя да отслабне с 20 килограма само за 3 месеца и оформи стилна фигура с 48 кг

агилера

Всички искаме да изглеждаме перфектни. Затова в много случаи прибягваме до стриктни диети, с които да свалим килограмите в повече. Разбира се, като всички смъртни, известните личности също страдат от промени в теглото и пробват с много строги диети, за да си върнат красивата фигура.

Понякога тези промени в килограмите особено много се забелязват, особено като сравняваме снимки от различни времена. През последните години много се коментира напълняването на Кристина Агилера. Принцесата на попа решиагилера1 след раждането да се отдаде на хубавия живот и и добрата храна, което доведе до драстичното й напълняване. Кристина Агилера обаче беше много доволна от апетитните си извивки и с удоволствие ги демонстрираше.

В последните месеци обаче, певицата най- после се вслуша в съветите на близките си и през последните 3 месец се зае сериозно със задачата да отслабне, като успя да свали 22 килограма.

Кристина Агилера следвала много строга диета и избягвала всички изкушения. Певицата дори не влизала в никакви ресторанти, а се хранела само у дома.

Агилера се подложила на екстремна диета, която се състояла от билков чай, кокосова вода, тофу, целина, риба и нискомаслено сирене. Порциите били малки. Изобщо не консумирала млечни продукти и въглехидрати. Ключът бил да хапва по малко пет пъти на ден.

Разбира се, само диетата не била достатъчна. Певицата се подложила на редовни тренировки.

Новата Кристина Агилера. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване