Екатерина Мириманова: Как отслабнах с 60 кг

диетаЕкатерина Мириманова отслабва с тази диета с 60 килограма само за една година. Тя споделя, че това по – скоро е начин на живот, а не толкова диета за отслабване с някакво определено времетраене. Затова и тя дава съвети как трябва да се храним, но не и с какво, т.е. няма разрешени и забранени храни.

Затова,  ако решите да спазвате този хранителен режим,  няма да ви се наложи да се лишавате от нищо. Първото условие е да поправите грешките, които допускате в храненето. Задължително сутрин трябва да закусвате, защото така се активира метаболизма. И малко количество храна е достатъчно. Спокойно може да пиете алкохол, кафе чай. Позволено е към кафето да добавяте захар, но нека да е кафява и да не е повече от две лъжички – все пак хубаво е да ограничите количеството. Ако обичате да пиете алкохол, то некадиета това да е червено вино. Не е желателно да пиете бира, особено от обяд нататък.

Сладкото също не е забранено, но нека неговия прием да е само до обяд. Вместо млечен шоколад хапнете черен. Всичко останало е позволено. Няма страшно, ако опитате нови неща. Хубаво е да замените картофите с ориз, спагетите със елда. Следващата крачка е вместо кафяв ориз да започнете да употребявате кафяв. Ако все пак обичате спагети,  консумирайте ги рано и нека да са без месо.

След 18 часа не яжте. Ако обаче си лягате много късно, вечеряйте в осем. Задължително трябва да са минали няколко часа от храненето до времето за сън. Колкото по – рано вечеряте толкова по – добре за вас, но ако все пак огладнеете хапнете нещо нискокалорично, защото иначе на празен стомах няма да заспите. Хубаво е да пиете повече вода, но недейте да пиете насила ако не ви се пие. Не прекалявайте и със солта. Преди д а си легнете най – хубаво е ако хапнете някакви зеленчуци, ориз или кисело мляко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване