Тренировъчна стратегия за стегната коремна преса

95% от хората ще ти кажат, че мразят упражненията за стомаха от цялото си сърце. Въпреки че те дълбоко грешат, защото никой не отрича ползата от коремните преси във всичките им разновидности, можете да изчистите излишъка от тази област и без тяхна помощ. Ето пет съвета, които ще ви помогнат да го направите.

коремна преса

Коремната преса се прави в кухнята. Знам, че вече звучи тривиално, но трябва да приемете истината. Най – големият проблем за повечето хора е, че имат твърде много мастна тъкан. Първата стъпка за голямото изчистване е въвеждането на правилна диета. Целта е да доставите на тялото всичко, от което се нуждае: протеин, въглехидрати, полезни мазнини, витамини и минерали. Пийте много вода.

Кардио. Един от ключовете за горене на мазнини са редовните кардио упражнения. Хубаво е да играете най – малко по три пъти в седмицата, като заниманията продължават поне по двадесет минути. Само така ще изгоните нахалниците и ще разкриете мускулите, които стоят отдолу в забвение.

Тренировка на интервали. Изключително ефективни срещу тлъстините, тъй като ускоряват многократно метаболизма и предизвикват тотално изгаряне на калории. Тези интензивни тренировки се препоръчват по два пъти седмично.

Работа за коремните мускули. Разбира се, не трябва да забравяте пресите. Използвайте в тренировката всякакви видове и подвидове, въобще въведете разнообразие.

Намерете си квалифицирана помощ. Ако срещате затруднения със съставянето на програмата и диетата за отслабване, потърсете помощ от специалист. Настина, ще похарчите малко (наблягам на малко) пари, но за сметка на това ще си спестите купища неприятности и главоболия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване