Дихателно упражнение топи мазнините без диети

otslabvane-uprajnenie-1

Мики Риосуке е японски актьор, който открива нов, напълно натурален метод за отслабване. След като започва да получава силни болки в гърба, лекарят на Мики го посъветвал да прави едно определено упражнение всеки ден, за да се облекчи.

След като правил упражнението в продължение на няколко седмици, Мики отслабнал с 13 кг и свалил 12 см от талията. Упражнението е известно като техника на дългото дишане. Заема се определена позиция, поема се дъх за 3 секунди, после се издиша в продължение на 7. Тази японска техника на дишане помага за цялостното отслабване на тялото, най- вече на корема.

Техниката на дългото дишане наистина действа!
Въпреки че не може да замени напълно тренировката, е много полезно, особено за жени, които отскоро започват да спортуват. Дългото дишане осигурява кислород на тялото. По този начин тялото се пречиства и се отслабва по- лесно.

Комбинацията от йога и дълго дишане помогнало на младежи с наднормено тегло, които участвали в изследване на Университета в Хамптън. 60 гимназисти с проблемно тегло се включили в научния опит. Първата група правила 40 минути йога на ден и правил упражнения за дълго дишане 4 пъти седмично в продължение на 12 седмици. Втората група правела същото, но без упражнението за дългото дишане. Участниците в първата група свалили средно по 3 кг, без да спазват никаква диета.

otslabvane-uprajnenie

Как се изпълнява техниката на дългото дишане
1. Заставаме прави, поставяме единия крак пред другия.
2. Разтягаме мускулите докато предаваме тежестта на задния крак
3. Вдишваме бавно в продължение на 3 секунди, докато вдигаме ръце над главата
4. Издишваме със сила, но в продължение на 7 секунди, като сваляме ръцете и ги събираме отпред и напрягаме мускулите на цялото тяло. Целият процес трае 7 секунди.

Упражнението се прави всеки ден, между 2 и 10 минути. По този начин тялото ни използва повече кислород, необходим за топенето на мазнините. Също така, стягаме мускулите и увеличаваме метаболизма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване