Диета и тренировка на Елизабет Хърли за тяло- трепач на 52 години!

Преди 10 години актрисата Елизабет Хърли започна амбициозно начинание в сферата на модата. Тя стартира своя модна линия за бански костюми – Elizabeth Harley Beach Collecuion. Британската актриса използва социалните мрежи, за да промотира продукцията си, а самата тя е основното рекламно лице.

На 52 години, Елизабет Хърли поддържа тяло- мечта за всяка жена от всяка възраст. Тя спазва строг хранителен режим и тренира редовно.

Ето примерно меню от диетата на актрисата:
Закуска: яйца със спанак, гъби и домат
Обяд: пилешко на скара с чушки и гъби
Вечеря: риба на скара със зеленчуци

Между храненията, ако усети глад, актрисата яде супа със бульон от пилешко, черен пипер, сол, лук и кресон (мокреш). Също и картофи, печени на фурна.

elizabet-harley

Освен хранителен режим, Лиз Хърли тренира и редовно. Упражненията, които прави, са класически.

Едно от любимите й е повдигане на крак от позиция с лице към пода. То е сред най- подходящите за дамската физика – стяга корема, седалището и бедрата.

elizabet-harley-1

Ето как се прави: Заставаме на пода на четири крака. Ръцете трябва да са на една линия с раменете. Не трябва да правим чупка в кръста, гърбът – да е изправен. Първо, свиваме единия крак към гърдите и после продължаваме назад, като го разгъваме целия. Важно е упражнението да се прави бавно и контролирано, като поддържаме напрежение в седалищните мускули. Когато разгънем краката назад, е добре да задържим. След това връщаме отново към гърдите.

elizabet-harley-upr

– Правят се от 2 до 4 серии, в зависимост от физическата форма. Всяка серия се състои от 10- 15 повторения с всеки крак, без почивка между тях.
– Между серия и серия може да се направи почивка от 45 секунди.
– За най- добри резултати, се препоръчва да се прави 3 пъти седмично.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване