5 топ упражнения за бързо отслабване

Коремна преса

Коремна преса

Ако искате да подсилите резултатите от диетата, трябва да я съчетаете с упражнения. Спортът е най- добрият начин да се изгарят излишните калории и мазнини. Препоръчително е упражненията да се правят между 3 и 5 пъти седмично.

Най- подходящото време за упражнения е сутрин, тъй като активира метаболизма за целия ден. Топенето на мазнини ще продължи, дори когато спим.

Ето няколко упражнения за бързо топене на мазнини:

1. Коремни преси. Легнете по гръб, свийте краката. Облегнете левия крак върху десния. Дясната ръка поставете зад главата и завъртете лакътя към лявото коляно. Повторете упражнението по 10 пъти от всяка страна.

licevi-opori-1

2. Лицеви опори. Легнете на пода, вдигнете се така, че да се опирате на коленете и предмишниците. Наведете бавно тялото, като доближите гърдите към лактите. Вдигнете и спуснете тялото, като изправяте и свивате лактите. Повторете 10 пъти и починете няколко секунди. Това е идеално упражнение за стягане на мускулите и изгаряне на мазнините.

klekove

3. Клекове. Застанете изправени, краката леко отворени, на ширината на раменете. Свийте и наведете тялото напред, без коленете да минават над върха на пръстите. Направете 10 клека, починете няколко секунди и повторете упражнението.

steper

4. Степс. Вземете степер за аеробика. Първо, качете се и слезте с десния крак 10 пъти и после повторете с другия крак. После, качете се на степера и вдигнете дясното коляно с ръце над главата. Сменете краката и вдигнете другото коляно.

shirok-razkrach

5. Широк разкрач. Застанете изправени, с ръце на кръста, краката са събрани. Стъпнете напред с десния крак като направите широк разкрач. Свийте коляното и наведете бавно тялото. Задръжте позицията и се върнете в първоначално положение. Правете по 10 разкрача на ден с всеки крак. Може да повторите упражнението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване