Упражнения за отслабване и стягане на дупето

trenirovka-dupe

Можете да ги правите у дома, ако нямате време да посещавате фитнес залата за тренировка. Влизането във форма и стягането на дупето не са лесни задачи. Предлагаме ви няколко лесни упражнения, които дават винаги добър резултат. От вас се изисква да сте постоянни и да ги правите всеки ден. Така не само ще отслабнете, но и ще се стегнете.

За изпълнението на тази упражнения ви трябва голяма топка.

1. Повдигане на седалището. Легнете на поде и вдигнете краката си върху топката. Ръцете стоят изпънати до тялото. Започнете да повдигате и да сваляте дупето на няколко сантиметра от пода. Направете 2 серии по 20 повторения.

2. Клекове. Сложете топката на стената и облегнете гърба си на нея, все едно е облегалка на стол. Започнете да слизате надолу и да се качвате нагоре, като топката се движи заедно с вас. Направете 2 серии по 10 повторения.

trenirovka-s-topka

3. Клекове в стил сумо. Разтворете крака, пръстите сочат навън. Свийте колене и протегнете ръце напред и между краката. Задръжте позицията за няколко секунди и върнете в начална фаза. Направете 2 серии по 15 повторения.

4. Статични напади. С изправено тяло, краката са раздалечени и леко свити. Предното коляно не трябва да минава пред стъпалото, т.е., ъгъл от 90 градуса. Задният крак не трябва да достига до пода. Направете 2 серии по 15 повторения.

5. Магарешки ритник. Повдигането на краката е едно от най- ефективните упражнения за стягане на крака и дупе. С длани и колене опрени в пода, прибираме коляното към корема и рязко ритаме назад. Повторете с другия крак. Направете 2 серии по 20 повторения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване