Помага ли рибеното масло за отслабването

Рибеното масло се използва напоследък често в диетите за отслабване. Говори се, че омега- 3 могат да са много полезни за свалянето на килограмите, но нека разгледаме дали това е така.

ribeno-maslo-otslabvane

Откриването на омега- 3 мазнините направиха обрат в знанието ни за здравето. Изведнъж всички започнаха да препоръчват приема им, а един от основните източници е рибеното масло.

Според някои учени, ако консумираме рибено масло, можем да отслабнем по- лесно. Но дали наистина е така?

Има няколко изследвания, които потвърждават, че рибеното масло е полезно за отслабването. Едното, от 1999, казва, че ускорява свалянето на килограми при хора със затлъстяване. Друго, през 2007, твърди, че не само намаляваribeno-maslo холестерола, но телесната мазнина. И третото, от 2010, прави подобни изводи.

КОЛКО И КАК ДА ГО КОНСУМИРАМЕ?

Количествата, които водят до резултат, са между 6 и 7,5 грама дневно. Обикновено се приема като хранителна добавка. Омега- 3 мазнини можете да си набавяте от някои видове риба като тон или сьомга.

Но все пак, не забравяйте, че приемате мазнина. Трябва да ограничавате приема и да спазвате точно дозите.

ПОЛЗИТЕ ОТ ОМЕГА- 3 СА ПОВЕЧЕ ОТ ОТСЛАБВАНЕ:

Приема на омега- 3 чрез рибено масло, защитава сърцето , сваля лошия холестерол, увеличава добрия. Помага за добрата работа на мозъка, както и за емоциите, подпомага паметта и интелектуалната дейност.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване