Красиво тяло за 6 седмици

Дори да ви изглежда невероятно, можете да постигнете атлетично тяло като следвате идеите по- долу. Чрез тях можете да отслабнете с до 10 кг за 6 седмици.

atletichno-tyalo

Отслабвайте бавно

Да отслабнете не означава да загубите мускулна маса, което се постига като ограничите максимално приема на калориите. Ако се разрушат мускулите, тялото няма да може да гори калориите, т.е., няма да можете да отслабнете. Ако отслабвате много бързо, тялото ще забележи. Когато започнете да се храните нормално, то ще запазва повече от необходимото като резерва, при това под формата на мазнина, в случай че отново не получава достатъчно храна. Това е известният ни ефект йо- йо. Затова, не отслабвайте с колкото искате за по- малко от 6 седмици.

Контрастно къпане

Това означава да редувате топлата и студената вода. Целта е да се активира метаболизма. Студеното ускорява метаболизма, тъй като в опита си да запази температурата си, тялото започва да харчи повече калории. Когато се къпем, трябва да пускаме студена вода върху проблемните зони – около 20 градуса, и бавно да броим до 60.

Ползи от кафето

Тази напитка помага да топим мазнините, тъй като кофеинът стимулира централната нервна система, която krasivo-tyaloконтролира голяма част от нашите движения.

Ако се пие на празен стомах, без захар, нито мляко, нашето тяло ще топи много по- бързо мазнините. Заради кофеина мастните клетки освобождават мазнини в кръвта, които се транспортират до мускулите. Така се стига до отслабване. Така че след студената баня сутрин, изпийте едно чисто кафе.

Движете се много

Тялото се чувства щастливо, когато се движи, защото получава повече кислород и затова работи по- добре.

Колкото повече се движат мускулите, толкова повече калории се харчат. Движете се между 30 и 60 минути всяка сутрин, за да сте активни през целия ден.

Движете се и чакайте

Преди всяко ядене трябва да се движите 15 минути и да изчакате още 15 минути преди да започнете да ядете, но не повече, за да не вредите на мускулите.

Спете 8 часа

Ако спите толкова време, ще успеете да възстановите основните система и тялото. Освен това, когато спим, отделяме хормон на растежа, който помага да топим мазнините.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване