Как да си направим диетичен сок, който утолява глада

Когато искате да увеличите ефективността на храните за отслабване, важното е да ги избирате правилно, като имате предвид какво искате да получите от тях. Ако искате да намалите нервността и глада, ви предлагаме рецепта за засищащ сок, богат на фибри и протеини. Не само ще утоли глада, но и действа пречистващо на тялото.

sok-glad

За да приготвите такава напитка, важното е да избирате зеленчуци, плодове и храни, богати на протеини. Растенията утоляват глада, защото съдържат фибри, а протеините ни дават усещане за ситост.

За да приготвите сока за засищане и отслабване, може да избирате слива или ябълка, овес и храни, богати на протеини като киселото мляко.

РЕЦЕПТА ЗА СОК, БОГАТ НА ПРОТЕИНИ И ФИБРИ ЗА ОТСЛАБВАНЕsok-qbalka-krusha

Съставки:
1 голяма круша с кожата
1 голяма ябълка с кожата
1 голяма чаша обезмаслен айран
1 с.л. овесени трици

Нарежете плодовете, махнете семките и дръжката. Сложете ги в сокоизтисвачката, заедно с айрана и триците. Пийте веднага щом стане готов, за да не изгубите витамините.

Ябълката и крушата са богати на фибри и мъзга, които си засищат. Триците също утоляват глада. Айрана пък ни носи протеините, които са много полезни за отслабването.

Може да пиете сока на закуска, тъй като съдържа всички вещества, полезни за започването на деня. Може да го пиете и когато много ви пристърже.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване