Диетата с жито на Петър Дънов

Както обичал  да казва Петър Дънов,  житото символизира човешката душа. То олицетворява развитието на нещата в природата. Така както зърното пада и умира, същото се случва и с нашата душа.

jito

Продължителността на диетата на Дънов е 10 дни.  Тя пречиства не само тялото, но и духа, а когато тя приключи,  сме заредени с енергия и здраве. Специалистите обаче са категорични, че всичко трябва да е съобразено с холистичната медицина.

Житото е изключително полезно, защото е побрало в себе си цял набор от витамини – B1, B2, натрий, калций, желязо, антиоксиданти и т.н. Най – подходящия месец за прилагането на този хранителен режим е  февруари. Не забравяйте даdieta-s-jito пиете много течности!

Какво точно да хапвате по време на диетата?

Измийте шепа жито, накиснете го в гореща вода и оставете да престои една нощ. На сутринта добавете лъжичка мед и резенче лимон. Получената смес разделете на три порции, и не забравяйте да ядете бавно. Това е основното ядене през деня. През останалото време може да хапвате орехи, ябълки и мед.

На последния ден от диетата се прави супа от литър подсолена вода, няколко картофа, глава лук,пипер и магданоз.

Ако усетите дискомфорт прекратете диетата незабавно! Избягвайте солта! Не пушете, избягвайте и алкохола! След десетия си ден отново можете да се върнете към предишния си начин на живот!

Какво не знаем за Петър Дънов? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване