7 стъпки, за да отслабнете с 10 кг

Ако искате да отслабнете с 10 кг, при това ефективно, без опасност да си ги върнете, трябва да следвате 7- те най- важни стъпки.

otslabvane-10-kg

Цифрите плашат, а 10 кг за сваляне си е страшничко. Ако имате стратегически план за отслабване обаче, може да се окаже по- лесно, отколкото сте очаквали. Просто следвайте стъпките.

7 СТЪПКИ, ЗА ДА ОТСЛАБНЕТЕ ЕФЕКТИВНО

1. Бъдете търпеливи. Резултатите не винаги са бързи, така че имайте го предвид, когато си избирате диета за отслабване. Изчислява се, че може да свалите от 3 до 5 кг за месец, така че можете да сте на диета 2- 3 месеца. Това означава, че ви трябва балансирана диета, а не бърза и строга.

2. Набележете си кратки цели. Така по- бързо ще достигнете до крайния резултат.

3. Открийте подходящата диета за вас. Не всички диети са еднакви и не всеки организъм реагира по един и същи начин. Затова се информирайте много добре, преди са изберете вашата.

4. Приемайте по- малко калории. Въпреки че диетата е нискокалорична, вие самите трябва се стараете да приемате idei-otslabvaneпо- малко калории. Избягвайте храни и напитки, които сте свикнали да консумирате, но са много калорични.

5. Включете спорт. Не е важно какъв, само трябва се движите. Ходене, плуване, каране на колело – тези дейности ускоряват метаболизма, топят мазнините и така отслабвате по- бързо.

6. Правете седмичен контрол. Проверявайте дали добре ви се отразява диетата, както и спорта. Нанесете промени, ако е необходимо.

7. Споделете успехите и разочарованията си. Разкажете на приятел или роднина за това, което сте постигнали, или не сте успели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване