За колко време можем да отслабнем с 10 кг?

10 кгКАК ДА ИЗБЕГНЕМ ЙО-ЙО ЕФЕКТА И ВРЕДАТА ВЪРХУ ЗДРАВЕТО

Ако искаш да отслабнеш с 10 кг, е важно за колко време ще го постигнеш. По този начин ще избегнете йо-йо ефекта и няма да застрашите здравето си.

Въпреки че съществуват бързи диети, които обещават да отслабнете с много килограми за кратко време, е важно да знаете, че не винаги е здравословно, нито качествено.

Срещу диета с такива характеристики, винаги си задаваме въпросите: За колко време мога да отслабна с 10 кг?, „Как да избегна йо-йо ефекта? Нека разгледаме отговорите на тези въпроси по отделно.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ МОГА ДА ОТСЛАБНА С 10 КГ?

– Това е много важен и труден за отговаряне въпрос. Защо? Защото отслабването е процес, който протича по различен начин при различните хора. Има такива, които започват бързо да свалят килограми от самото начало, докато има и други, при които това се случва бавно – почти не отслабват в началото, метаболизмът им се ускорява след дни10 кг или седмици.

– От друга страна, времето, за което ще отслабнете с 10 кг, зависи и от диетата за отслабване. Въпреки че бързите обещават светкавични резултати, тъй като могат да навредят на здравето ви, заедно с йо-йо ефект.

Ако искате да свалите 10 кг, направете го бавно, прогресивно и здравословно. Чрез балансирана диета ще отслабвате с между 500 гр и 1 кг на седмица.

Като се има предвид тази информация, можете да отслабнете с 10 кг за 2 или 3 месеца. Организмът ще има време да се адаптира към диетата, ще сваля килограми постепенно, бавно, но ефективно.

Момиче разказва как е отслабнало с 10 кг- диета и упражнения. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване