6 съвета, за да отслабнете с 3 кг без диети

Ако искате да свалите няколко килограма, този материал ще ви помогне. За да отслабнете с 3 кг за кратко време, не е необходимо да ходите на фитнес, нито да правите диета, нито да променяте ежедневието си.

otslabvane-3-kg

Ако можете да се контролирате и да действате разумно, следвайте тези стъпки и за няколко дни ще видите разликата в килограмите.

ВСИЧКО ОПИРА ДО ПОРЦИИТЕ

Първият съвет е свързан с порциите, които ядем. Рядко ние ги избираме. Обикновено някой ни сервира.

Идеалната порция е с големина колкото дланта ни. Ако е месо – с големината на юмрука ни. Ако още не се чувствате сити, след като се наядете, изчакайте 20 минути. Ако след това време още не се чувствате сити, изяжте една малка порция.

ПОВЕЧЕ ПОРЦИИ

Вместо да правите 3 тежки хранения, може да са 5- 6 пъти, но да са малки, за да поддържате метаболизма активен, а тялото да има енергия.

ЛОШИ ИЗКУШЕНИЯ

Трудно е да минете покрай някоя торта и да не я погледнете нежно. Избягването на подобни изкушения може да разликата между отслабване с 3 кг и напълняване с 3 кг.

Избягвайте не само сладкишите, но и изобщо храната, която знаете, че не е полезна за фигурата ви – снаксове, тестени изделия и пр.

ДВИЖЕНИЕ

Не е необходимо да ходите на фитнес, за да отслабнете с 3 кг, но трябва да се движим повече.dvijenie

Ходете винаги, когато е възможно, използвайте стълбите.

ПИЙТЕ, НО САМО ВОДА

Напитките са сериозен проблем в диетите. Газираното не помага да се грижим за теглото си, тъй като съдържат много захар. Дори напитката да е light пак няма гаранция. Ако няколко дни пиете вода, това много ще ви помогне.

ЗАКУСКА

Закуската е задължителна, за да започнете деня с храна в стомаха и енергия за цялото тяло. На обяд ще ядем по- малко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване