5 признаци, че трябва да отслабнете, ако сте мъж

Кога е моментът, в който мъжете да осъзнаят, че трябва да отслабнат?

muje-otslabvane

КОГА ДА ЗАПОЧНАТ ДИЕТА?

Въпреки че жените по- често са отворени към темата за затлъстяването, заради промените във външния си вид, мъжете също не са безразлични, особено когато засяга здравето им.

Представяме ви 5 индикатора, които подсказват, че е време да минете на диета за отслабване:

1 . Сексуалният ви живот не е същият. Мъжете с наднормено тегло са два пъти повече изложени на риск от еректилна дисфункция. Освен това, са 25 пъти повече склонни към сексуални проблеми.

2 . Ако не виждате краката си. Ако сте мъж и кръста ви е повече от 90 см, също сте изложени на риск от хронични дегеративни заболявания и е време да посетите специалист, които да ви изготви хранителен план.

3 . Социална стигма (приятелите и гаджето коментират теглото ви). Много мъже с наднормено тегло имат проблеми със самочувствието. Обществото е склонно да потиска хората с подобни заболявания.

4 . Хъркате. Мъжете с наднормено тегло са по- склонни към сънна апнея, астма, остър бронхит и други дихателни muje-tegloпроблеми.

5 . Изменения в крайниците. Краката на мъжете обикновено са слаби, но наднорменото тегло ги прави дебели, отпуснати и без форма.

Когато бедрата напълняват и, в зависимост от костната система на човек, може да се провокира неприятен визуален ефект – краката са събрани в горната си част, а в долната са отворени. Може да се стигне до почервеняване на кожата от търкането на краката, късане на панталони, проблеми с кръвообращението и уморени крака.

Затлъстяването и наднорменото тегло обикновено се получават от дисбаланса между приетите калории с храната и разхода на енергия.

Наднорменото тегло и затлъстяването. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване