Експресна диета “ 5×5″

Beautiful body art, Sexy woman desktops, Sexy, candies, Maiden-777388(1)Благодарение на тази диета за 5 дни може да свалите 5 килограма наднормено тегло. Диета „5×5 “ е доста лесно за съблюдаване. Тя, както подсказва името, се състои от пет различни моно- диети, по една за всеки ден.

Диета за 5 дни: Разделяй и … яж!

Същността на 5 дневната диета е последователно захранване всеки ден с различни храни, като например:

сирене, месо, зеленчуци, плодове, зърнени храни и разтоварващ течен ден. Най -важното тук е не само да се подчинявате на реда, но да не смесвате различните продукти за всеки ден.

Теглото което ще загубите по време на диета, почти не се възстановява, при спазване на правилно и здравословно хранене след излизане от нея.

Ефективността на тази диета с свързана с това, че  в отделното захранване мастните клетки се изгарят по специален начин. Пред този период тялото не се дехидратири и влагата остава в клетки, мастни клетки се консумират, но не мускулно, а подкожно. Този уникален механизъм Ви позволява да запазите резултата и след спиране на диетата и поддържа тялото в добра форма дълго време.

Крайният резултат зависи от първоначалното ви тегло – защото всички ние сме различни, имаме своите индивидуални особености на структурата и здравето. А това означава, че ние всички отслабваме с различна скорост  и тегло.

Ето и самата диета:

Ден 1: Месен.
Закуска: 150-200 грама варено говеждо месо .
Обяд: 100-150 грама варено пиле.
Вечеря: 200 грама варено или задушено пуешко месо.
Месото за да не изглежда блудкаво, можете да използвате подправки, но не можете да добавяте сол. И ако сте сред противниците на яденето на месо, можете да получите необходимите ви протеини от тофу, боб или извара с ниско съдържание на мазнини.

Ден 2: Зеленчуков.

Закуска: салата от 2 репички  и 2 краставици .
Вечеря: задушени патладжан с чесън и 1 чаена лъжичка зехтин.
Вечеря: 100 грама варено зеле алабаш.

Ден 3: Плодов.

Закуска: Авокадо с 2 ч.л. мед.
Обяд: 4 мандарини.
Вечеря: 200 грама черно грозде.

Ден 4: Зърнени култури.

Закуска: 5 супени лъжици варен ориз и 2 супени лъжици кедрови ядки .
Обяд: 8 супени лъжици сварен ориз и 15 бадеми.
Вечеря: 6 супени лъжици ориз и два ореха.

Ден 5: Вода и извара.

Закуска: 5 супени лъжици нискомаслена извара и 30 минути след това 2 чаши вода .
Обяд: 7 супени лъжици извара и 3 чаши вода.
Вечеря: 5 супени лъжици извара и 2 чаши вода.

При тази диета 5Х5 за разлика от другите подобни „еднодневни монодиети“ и дума не може да става за разбъркване на режимa. Първият ден протеините от месото обогатяват тялото, подхранват мускулната тъкан и повишават обмяната на веществата.

oshte-nyakolko-trika-za-hubava-figura

Растителните дни – подобряват перисталтиката и помагат да се отървем  от  „сметта“. Плодовия ден регулира  нивото на глюкоза в организма, като по този начин не ни позволява да  изпаднем в отчаяние и апатия. Житния ден – дава необходимия брой сложни въглехидрати, за да се поддържа необходимото ниво на енергия и предотвратява появата на „вълчи апетит“.  Течния ден възстановява водно-електролитния баланс в организма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване