3 храни за стегнат корем

korem-uprajneniq

Ако има част от тялото ви, която най- много да ви притеснява, то това е коремчето. Искате да работите повече върху него, и заради здравето си, и заради естетическите норми. Затова към тренировката си трябва да добавите някои храни, които помагат да постигнем идеален корем.

Мазнините, особено в областта на корема, представляват сериозен здравословен риск – диабет, сърдечни заболявания, високо кръвно, инсулт.

Най- добрият вариант е да съчетаете упражненията за корем с подходяща храна, която е особено ефективна за тази част на тялото ви. Ето три от тях:

korem-otslabvane

1. Моркови. Зеленчукът съдържа витамин В6, който помага на организма да контролира метаболизма по най- добрия начин, така че по- бързо да се топят мазнините.

2. Риба. Консумацията на омега- 3 помага за топенето на мазнините, които се натрупват на по- трудни места като корема. Освен това поддържа холестерола ви нисък.

3. Червено вино. Помага срещу негативния ефект, който причинява храната с много мазнини, гори калории и помага за доброто храносмилане.

Ако добавите тези храни, за да постигнете идеалния корем, ще видите още по- добри резултати. Избягвайте газираното и бързата храна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване