Как да комбинираме храните, за да отслабнем

Винаги диетите ни приковават вниманието, но има и по- ефективни начини да отслабнем, без да напълняваме повече – комбинирането на храни.

hranene

Инсулинът е много важен за метаболизма, той филтрира глюкозата и мазнините от храната, пречиства кръвта и после трупа филтрираното (мазнини и глюкоза) между мускулите, отгоре и отдолу, като така образува мастни слоеве.

За да действа по- малко инсулина и да трупа по- малко, трябва да сме интелигентни и да се научим да комбинираме храните.

Дневно трябва да правим между 4 и 6 хранения, без да пропускаме закуската, защото инсулинът ни прави много гладни и ще изядем двойно, инсулинът филтрира двойното и го натрупва в тялото, а това не трябва да се случва.

obqd-otslabvane

КАК ДА ПРИГОТВИМ ЗАКУСКАТА:

Храните, които трябва да присъстват в закуската са: протеини (прясно мляко или варено яйце, или шунка, или сирене) + цитруси, може и на сок + пълнозърнести храни (пълнозърнест хляб, ). Яденето на хляб и въглехидрати е най- безопасно сутрин. Напитка по желание – чай или кафе, добавете и подсладител, за да спрете глюкозата.

КАК ДА ПРИГОТВИМ ОБЯД?

Лека салата от зеленчуци, може и да са варени + 1 порция протеини: 1 яйце, половин консерва риба тон, соеви кълнове, тофу и пр.

КАК ДА ПРИГОТВИМ СЛЕДОБЕДНАТА ЗАКУСКА:

Овесени бисквити и сушени плодове: 3
Плод (най- вече ябълка): 1
Напитка с подсладител

КАК ДА ПРИГОТВИМ ВЕЧЕРЯ?

Ястието, което най- много ви се иска, но изяжте половин чиния. Другата част допълнете със салата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване