Чай от канела и анасон за отслабване

Чай от канела и анасон може да е много полезен за отслабването. Помага да изхвърлим задържани течности, помага да храносмилането, а също и за изгарянето на мазнините.

chai-kanela-anason

Чаят за отслабване е подходящ за цялата година, но особено през студения период. Чаша топъл и ароматен чай е приятно изживяване в тези сезони.

Има доста варианти, които може да изпробвате. Например, чай от канела и анасон. Напитката е полезна за стомаха, диуретична е, изгаря мазнините. Отличен вариант е срещу подуване. Определено ще даде тласък на тялото ви към отслабване.

Съставки:
– Един литър
– Пръчка канела
– 2 с.л. анасон
– Стевия

Канела и анасон

Канела и анасон

Начин на приготвяне:

Сложете водата да заври. Щом кипне, сложете пръчката канела и двете лъжици анасон. Спрете котлона, покрийте тенджерата, оставете да кисне десет минути. Прецедете и овкусете със стевия или друг диетичен подсладител.

Пийте чаша чай от канела и анасон сутрин на гладно. Разпределете останалото количество в рамките на деня. Може да пиете по чаша след всяко хранене, защото е много полезен за храносмилането.

Канелата е подходяща за топенето на мазнини, тъй като увеличава липидния метаболизъм, освен това е диуретична, против спазми и храносмилателна. Анасонът помага срещу подуване на стомаха и за изхвърлянето на течности.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване