Обядвайте преди 15 часа, за да отслабнете

obqd-otslabvane

Нови изследвания показват, че обядът всъщност е много важен, когато искаме да отслабнем. Хората, които обядват преди 15 часа, свалят килограми по- лесно, сочат резултатите.

Знаем, че организирането на храненията, като се спазват определени часове, са много важни за отслабването. Времето, когато обядваме, обаче се оказало ключово за процеса на топене на мазнините.

Били изследвани 420 души с наднормено тегло в продължение на 20 седмици. Били им разпределени различни хранителни графици и различни цели. Резултатите били категорични: тези, които ядели преди 15 часа, отслабнали повече.

obqd

„Това е първото значимо изследване, когато доказва, че обядът има ключово значение за отслабването, разказва един от учените. Резултатите ни посочват, че хората, които се хранят късно, отслабват с по- малко килограми от тези, които го правят по- рано. Това също така доказва, че спазването на точно време на храненето е изключително важно.“

Това изследване показва, че времето, когато приемаме храната, има значение за отслабването. Не случайно се изследва времето за обяд – тогава приемаме 40% от дневните калории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване