3 начина за отслабване с ягоди – Виж Тук:

dieta-yagodi-1

Ако имате няколко излишни килограма, може да използвате диетата с ягоди. Също така, чрез нея можете да пречистите организма си от токсини. Има различни варианти на режима, така че ви предлагаме трите най- популярни:

Диета само с ягоди
Прилага се, когато искате да свалите 1-2 килограма. Единствената храна, която се приема, са ягодите. Правят се по пет хранения дневно, като на всяко хранене се приемат по 400 грама. Продължителността на диетата е 3 дни. Не трябва да се удължава, защото може да навреди на здравето.

Диета с ягоди +  сезонни  плодове
Продължителността е 4 дни. Ягодите и другите плодове (най- добре сезонни) се разпределят на пет приема. На всяко хранене се консумират 300 грама ягоди + друг вид сезонен плод. Помага за отслабването и изчистването от токсини.

dieta-yagodi-2

Диета с ягоди за 7 дни

Може да продължи една седмица. Менюто трябва да следва схемата:
Закуска: 0, 400 кг  ягоди, чаша кисело мляко или растително прясно мляко с лъжица овес
Преди обед: 0, 350 кг ягоди
Обяд: зеленчукова супа, филе от пилешко месо или от риба на скара, 0, 300 кг  ягоди

Следобедна закуска: 0, 350 кг ягоди
Вечеря: 1 кисело мляко с ниска масленост, 0, 400 кг ягоди

Можете да свалите 2-3 килограма за седмица с тази диета. Подобрява храносмилането, вдига имунната защита и има благоприятно въздействие върху кожата.

Независимо коя диета искате да направите, не забравяйте да пиете много вода – 1,5- 2 литра.

ВНИМАНИЕ: Ако имате някакво заболяване, проверете дали можете да спазвате такъв тип диета. Забранена е са хора с алергия към ягоди или салицилова киселина. Също не трябва да се прави при камъни в бъбреците, колит или чревни заболявания.

Ягодите са богати на фибри, като по този начин подобрява храносмилането и регулира холестерола. Богати са на антиоксиданти, заради високото съдържание на витамин С. Осигуряват ни също витамин В6 и К. От минералите съдържат желязо, магнезий, мед, манган.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване