Този плод шокира със свойствата си за отслабване! Виж Тук:

otslabvane-plodove

Има голяма група храни, които съдържат т. нар. отрицателни калории. Това означава, че при храносмилането им се изразходва много повече енергия, отколкото самите те притежават. Това означава, че изразходват повече калории, отколкото съдържат в себе си.

Сред храните в този списък са предимно плодове и зеленчуци.

Днес ще обърнем по- специално внимание на един от техните представители, който все някак остава встрани, съвсем незаслужено – кивито.

Този цитрус е изключително полезен за отслабването. Съдържа голямо количество фибри, които пречистват организма и ни карат да се чувстваме сити за дълъг период от време.

kivi

Кивито е най- богатият на витамин С цитрус. Това означава, че подобрява метаболизма, помага му да работи по- бързо и съответно да изгаря повече калории.

Калият в кивито пък намалява подуването, помага да се очистваме от натрупаните шлаки.

Как да ядем киви, за да отслабнем

Ако включим в ежедневното си хранене кивито, определено ще помогне да се борим с излишните килограми. Може да ядем по едно киви сутрин, за по- добра работа на чревния тракт.

Диетите с киви са много ефективни. Позволяват за броени дни да свалим между 2 и 4 килограма. Но след това трябва да сме много внимателни със захранването.

Диетата с киви може да ни помогне да се подготвим за някое по- специално събитие. Продължава 4 дни. Дневно не трябва да се приемат повече от 1000 калории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване