Как да отслабнем с 5 кг за 2 седмици

celulit-more

Мотивацията е ключова, за да се преборим с излишните килограми. Особено през лятото, всеки иска да изглежда добре, особено когато си сложи банския.

Но за да сме спокойни за здравето си, трябва да се научим да сваляме излишните килограми здравословно. Ето как балансирано да отслабнете с 5 кг за 2 седмици:

Промени в двигателната активност:

Ходете във фитнес или спортна зала поне 2 пъти седмично, като тренирате един астрономически час. През останалите дни не спирайте с упражненията и движението. Ходете всеки ден поне по половин час. Или карайте колело, или тичайте. Ако нямате време за това, у дома може да си правите упражнения поне за 30 минути, като използвате видеа от ютюб.

Така ще сте сигурни, че освен че ще свалите излишните килограми, ще имате стегнато и оформено тяло.

otslabvane-kosti

Промени в храненето:

Вместо да правите по три големи хранения за деня, разделете ги на 6 малки. Така ще ядете по- често и нивата на кръвната ви захар ще са стабилни, метаболизмът ви ще е активен постоянно, а и вие ще имате енергия за ежедневната си работа.

Обогатете ежедневното си хранене, като включите: пресни плодове и зеленчуци, овес, картофи и ориз (без да прекалявате), ядки (също без да прекалявате), кисело мляко, чай.

В същото време, трябва да забравите за бързата храна. Избягвайте също консумацията на алкохол, сладко, тестено, колбаси, пържено, панирано.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване