Ключови моменти за отслабването

Ако искате да отслабнете, трябва да си поставите цел – с колко килограма искате да свалите. Направете си график с по- кратки цели, които можете да постигнете в кратки срокове. Малките успехи ще ви дават още повече сили, за да постигнете голямата победа.

otslabvane-za-mesets

Заредете в хладилника си само здравословни храни. Не дръжте у дома изкушаващи лакомства.

Описвайте как ви се отразява диетата. Така ще знаете кое ви е полезно и кое – не. Може да си записвате какво сте яли през деня. Резултатите от тегленето на кантара и измерването на мерките.

Балансът между големи и малки хранения трябва да поддържа стабилни нивата на кръвната ви захар. Ако паднат, се променя настроението ви и започвате да усещате силен глад. Захарта трябва да е стабилна в кръвта ви през целия ден.

5 хранения на ден са най- подходящото разпределение. Порциите не трябва да са големи. На хранене може да приемате между 300 и 500 калории.

otslabvane-grupi-hrani

Тренирайте мускулите си. Така ускорявате метаболизма и намалявате умората. Може да правите силови тренировки 3 пъти седмично. Правете упражнения с преса на краката и гръдна преса.

Поддържайте се хидратирани. Когато сме дехидратирани, се чувстваме гладни, дори в действителност да не сме. Избягвайте солената храна. Също пържено и сладко, както и тестени изделия, особено от бяло брашно.

Най- препоръчителни са здравословните храни като плодове, зеленчуци, нетлъсто месо, пълнозърнести храни. Протеините поддържат метаболизма, освен това, намаляват апетита.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване