Как да залъжем глада между храненията? Ето кои са 2- те тайни закуски на моделите на „Виктория Сикретс“:

otslabvane-trenirovka

С наближаването на едно от най- значимите модни събития в края на годината – ревюто на „Виктория Сикретс“, всички се фокусираме върху „ангелите“ и как поддържат перфектните си тела.

Какво ядат едни от най- известните топ модели, когато се подготвят за ревю? Отговорът идва от Жозефин Скривер и Джазмин Туукс. Двете топ манекенки разкриват какви междинни закуски си правят между основните хранения, така че да не се отразят на фигурата им.

Хумусът е предпочитан от не една и две холивудски красавици. Кендал Дженър също признава, че си хапва от него, когато трябва да залъже глада.

Healthy midday snack! Hummus and veggies #jojalife #jojaeats

A post shared by JoJa (@joja) on

Това е традиционно арабско ястие, което се приготвя основно от нахут. Консумира се под формата на пастет и е често срещат аперитив. Нахутът е особено предпочитан и от вегетарианците. Хем съдържа много полезни вещества, хем се приготвя много лесно.

Хумусът е богат на протеини от растителен произход. Освен това съдържа минерали като желязо, фосфор, калий, калций. Обикновено се консумира заедно с хляб. Но ако искаме да поддържаме линия, е по- добре да го консумираме заедно с нарязани сурови зеленчуци, като чушки, например.

Друг вариант, който моделите използват като междинна закуска, са ядките.

the perfect snack on the go. #jojalife #jojaeats

A post shared by JoJa (@joja) on

Те са богати на витамини, фибри, протеини, минерали, полезни мазнини. В случая, моделите Жозефин Скривер и Джазмин Туукс препоръчват микс от бадеми, кашу и стафиди. Но всеки може да консумира тези видове, които предпочита. Ядките са подходящи като междинна закуска преди обед или следобед.

Важно е само да внимаваме с количеството. Повечето от тях са доста калорични. Не трябва, също така, да са пържени или солени. Препоръчва се да се консумират сурови. Най- калорични са: макадамията, следвана от орехите, боровите ядки и лешниците.
Ядките са най- подходящата закуска след тренировка, защото помагат за възстановяване на енергията и загубените минерали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване