Треньорът на моделите на „Виктория Сикретс“ разкри истината за диетите им! Виж Тук:

dieta-modeli-1

Личният треньор на някои от най- известните ангели на „Виктория Сикретс“, като Ирина Шейк и Кандис Суонепол, разби някои от митовете, свързани с диетите на моделите.

Всички искаме да свалим излишните килограми за възможно най- кратко време. Това желание обаче често ни подтиква да изпробваме методи, които не са подходящи.

Един от най- популярните митове е, че като ядем малко, ще отслабнем повече. Джъстин Гелбанд, личен треньор на Ирина Шейк, Миранда Кер и Кандис Суонепол, развенчава мита на течната диета. Един от най- популярните режими за отслабване в света, който много модели също използват, не само че не води до сваляне на килограми, но дори може да предизвика качване. Въпреки че тренировките са изключително важни за стегнатото тяло, 85% от добрата физика се дължи на правилното хранене, разкрива Гелбанд.

Джъстин Гелбанд с две от звездните си клиентки

Джъстин Гелбанд с две от звездните си клиентки

Всички сме виждали модели, сред които и Миранда Кер, да се разхождат със смути по улиците. Личният й треньор не отрича, че да се кара на течности за ден- два пречиства организма. Соковете от плодове и зеленчуци помагат за пречистването на черния дроб от токсини, зареждат ни с витамини и минерали, хидратират.

Но ако рязко се ограничи ежедневният прием на калории, организмът се стресира, започва да пести малкото енергия, която получава, под формата на мазнини. Така че, е време да забравим популярната идея, че ако пием напитки, вместо да ядем, ще отслабнем.

„През Седмиците на модата някои от моделите спазвали течна диета, без да ме уведомят. В резултат, нито отслабнали, а няколко даже качили килограми“, коментира Гелбанд.

Според треньорът, палео диетата е сред най- здравословните за отслабване. Базира се основно на храните, които се консумирали през каменната ера, като плодове, зеленчуци, корени и ядки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване