Холивуд лудна по гъбената диета

gabiГъбената диета се превърна в най- новият хит за отслабване в Холивуд. Редица знаменитости вече постигнаха забележителни резултати с този метод на хранене, като сред тях са певицата Кейти Пери и дъщерята на Ози Озбърн – Кели, която втрещи света с новата си фигура.

Яденето на гъби води до светкавично отслабване във всички проблемни зони на тялото, но в същото време не намалява обиколката на бюста.

Тайната на хранителния режим е в уникалните свойства на гъбите. Те са изключително богати на протеини и различни видове витамини, както и на желязо. Засищат бързо и предотвратяват преяждането с храна. Създават чувство на ситост и дълго време не се усеща глад. Освен че извайват фигурата, гъбите правят по- здрави косата и ноктите.

Диетата се провежда в рамките на две седмици и трябва да съдържа поне едно ястие от гъби на ден. Добре е да се приемат и доста плодове и зеленчуци. Препоръчва се чаша зелен чай преди сън.

Ястията от гъби могат да бъдат най- различни – задушени с други зеленчуци, на салата, с ориз или мариновани. Няма точно определен списък.

Ето примерно дневно меню:

Закуска – гъбена салата
Втора закуска – ябълка и зеленчуков сок
Обяд – задушени гъби и зеленчуци, чаша нискомаслено кисело мляко
Следобедна закуска – ябълка или банан
Вечеря – салата от гъби с копър, чаша зелен чай

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване