Тайната диета на Аштън Къчър за идеално тяло!

аштън къчърСъпругът на Деми Мур е прекалено критичен към фигурата си. Той внимава какво яде, за да не се сдобие с някое излишно кило. Около два месеца преди да отиде на снимки започва диета за отслабване.
Къчър не крие, че често изпада в крайности – веднъж му се случило да кара цял месец само на ориз, пилешко и броколи.
Освен диети за отслабване често посещава и фитнеса, плува редовно, а диетата, която спазва носи името Саут Бийч. Тя забранява приемането на захарта, тестените изделия, белия ориз. Затова пък са позволени пълнозърнестите храни, които засищат и след тях няма да усещате глад дълго време. Разрешени са дори десертите, но само по веднъж дневно. Единственото условие е да не е повече от 1000 калории – избора е голям – няколко парчета шоколад например, парче торта, крем или някакъв друг десерт.
Забранени са и бирата, както и коктейлите, но Аштън си ги позволява понякога, най – вече когато е тренирал усилено. Неговия диетолог му препоръчва бялото и червеното вино, но забранява газираното и алкохола. Диетата се състои от три етапа, а кога ще преминете от едно ниво на друго е лично ваш избор.

В първия етап дневното меню включва:
Закуска: зеленчуков сок, кафе или чай и две яйца;
Втората закуска включва шепа ядки или кашкавал
За обяд изяжте една зеленчукова салата и парче месо
Слетобедна закуска: някакъв плод или пък млечен десерт
Вечерята е изключително богата – броколи, пържола и зеленчуци. След всичко това завършва с десерт.

Във втория етап закуската се състои от мюсли, и чай или кафе. Може и 200 грама ягоди. Преди обяд яде едно яйце, а обядва с огромна салата и пилешко. За следобедна закуска си избира един плод и едно парче сирене, а за вечеря яде риба, зеленчуци и ягоди с шоколад.

Етап три
Закуска: няколко парчета грейпфрут, овесени бисквити – но само три на брой, а за пиене – кафе или чай. Обядва сандвич от пълнозърнеста филийка, зеленчуци и месо. За вечеря пък си хапва печено пилешко, салата и плодово мляко за десерт.
Къчър твърди, че тази диета за отслабване е много ефикасна, и е много доволен от нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване