Гуинет Полтроу отслабва, като яде само тиквени семки

Гуинет ПолтроуТиквени семки? Дали е възможно да отслабнем с диета, основаваща се на редовния им прием? Не са ли те прекалено калорични?
Известната актриса от Холивуд споделя тайната си за изящна фигура. Тя споделя, че за да бъде винаги слаба и стройна прилага диета за отслабване, основаваща се на редовната употреба на тиквени семки.
Гуинет Полтроу казва, че напоследък се отдала прекалено много на почивка и кулинарни изкушения. Всичко това естествено не повлияло добре на фигурата и актрисата се принудила да избере някаква диета за отслабване, чрез която да свали килограмите, които е натрупала, също така и да пречисти от вредни вещества организма си. Заедно с диетата за отслабване тя тренирала редовно, приемала и огромно количество вода и течности. Менюто, което важало за всичките дни от диетата се състояло от тиквени семки, пресни плодове, сурови бадеми, зехтин. Пресните тиквени семкиплодове ги приема както в чист вид, така и под формата на пюрета или плодова салата. Пиела и прясно изцеден сок.
Тази специална диета изцяло забранява приема на алкохол, кафе, мляко, и всичко направено от него, брашно, червено месо, соя, захар и всичко сладко, консервирани храни (освен, че не са подходящи за диетите за отслабване, те не са и никак полезни, дори дразнят стомаха).
Ако за ефикасността на тази диета съдим по начина, по който изглежда чаровната актриса – Гуинет Полтроу няма как да не признаем, че този режим определено дава много добри резултати. Разбира се, трябва да сте търпеливи, да не се отказвате бързо, и да не забравяте движението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване