Бийонсе на веган диета

Бийонсе е още една от известните личности, които минават на веган диетата. Певицата признава, че била подтикната от съпруга си рапърът Джей Зи

бийонсе2

Бийонсе притежава най- опасните извивки на планетата и обича винаги да ги подчертава. Но те не се дължат само на генетичното наследство, но и на много часове прекарани в спортната зала, и разбира се, за поддържането им Бийонсе прибягва и до специални хранителни режими. Преди Коледните празници, певицата признава, че минала на веган диетата.

Бийонсе обаче не е сама. Съпругът й Джей Зи също минал на режима. Рапърът споделя, че диетата за него била истинско предизвикателство. Започнал я на 4 декември и я следвал до Коледа.

Според тази диета, не трябва да се ядат никакви продукти от животински произход, дори мляко и мед. Не се допускат никакви храни, свързани със смъртта на животно. Млечните продукти – прясно мляко, кисело мляко, сирене, кашкавал,бийонсе3 са абсолютно забранени във веган диетата. Яйцата и медът също са изключени от хранителния режим.

Появяват се все повече научни изследвания, които свързват животинските продукти с някои от най- разпространените болести. Затова във веганството са напълно забранени месото и рибата.

Диетата обаче има и странични ефекти. Например, когато спрете на консумирате храни от животински продукти, тялото не успява да синтезира достатъчно количество витамин В12. Той се съдържа в месото, рибата, яйцата и млечните продукти.

Въпреки че някои растения също съдържат известно количество В12, като мисо, водораслите спирулина и бирената мая, трябва взимате допълнително В12 или да ядете храни, обогатени с В12.

Една от най- ревностните последователки на веган диетата обаче е Гуинет Полтроу. Актрисата дори издаде книга, в която разкрива как се храни. Тя отнесе много критики от специалистите по хранене, които я порицаха заради строгия режим, който си налага не само на себе си, но и на малките си деца.

Бийонсе. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване