Бързата диета за отслабване на Бийонсе

бийонсеЕто тайната диета на Бийонсе, с която мега звездата отслабна с 9 кг само за 2 седмици!

Певицата е сред най- известните личности с милиони почитатели по целия свят. Много от феновете й са млади момичета, които се влияят от съветите й и начина й на живот. Затова ви разкриваме една от тайните на Бийонсе – как да отслабне бързо за поредното светско събитие, клип или концерт.

За по- добър ефект, певицата прави прочистваща диета, известна като диетата с кленов сироп или диетата с лимонада. Каква е историята на този режим? Началото й е в далечната 1940 г. Стенли Бъроу полага първите стъпки на диетата, която нашумява през 70- те години.

В какво се състои прочистващата диета?

Този план за отслабване е течна детокс диета. Базира се на приема на специална лимонада, за да може организма първоначално да се изчисти от натрупаните течности, токсини и шлаки, които са много вредни. После ускорява метаболизма, като топи мастните запаси. Тази диета продължава между 10 и 15 дни, в зависимост с колко килограма искате да отслабнете.

Кои са съставките на лимонадата с клен?

Съдържа лимонов сок, червен пипер и кленов сироп.

Какъв ефект има всяка от съставките?

Червеният пипер – има затоплящо действие като по този начин топи по- бързо мазнините.

Лимон – не само е богат на витамин С, който е антиоксидант, но има и алкално действие като подобрява вътрешниябийонсе1 баланс.

Кленов сироп – Съдържа калий, магнезий, фосфор, цинк, мед и калай. Всички те помагат на организма да се пречисти.

Как се пие лимонадата по време на диетата?

Пият се между 6 и 12 чаши от лимонадата, но разтворена във вода. Бийонсе яде по време на диетата зеленчуци, риба и протеинови напитки, за да не губи мускулна маса.

Здравословна ли е подобна диета?

Въпреки че тази диета ще пречисти тялото ви от токсините, истината е, че не е здравословна. Има странични ефекти, като например: раздразнителност, гадене, главоболие, преумора, ниско кръвно налягане, припадъци, диария, йо-йо ефект.

Самата Бийонсе признава, че след тази диета, бързо си е върнала килограмите. Така че се замислете дали си струва усилието и страничните ефекти. Помислете дали наистина ви трябва такъв тип отслабване.

Бийонсе е винаги във форма. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване