Диетата на Антонио Бандерас

бандерасАнтонио Бандерас е един от най- обичаните актьори по света и има милиони фенове. Но как вечният секс символ поддържа форма на 53 години?

Въпреки че от години актьорът живее в Холивуд, той не изневерява на родната испанска кухня. Бандерас е последовател на средиземноморската диета, която вече е станала част от начина му на живот. Но освен тази храна, той препоръчва и белия чай за отслабване.

Каква е диетата на Антонио Бандерас?

Средиземноморската диета се основава на яденето на: риба, плодове, зеленчуци, паста, пълнозърнест хляб и зехтин. Избягва червеното месо. Предпочита пилешкото и пуешкото.

Актьорът се храни според хранителната пирамида, като набляга на пълнозърнестите продукти и избягва вредните мазнини и захари. Бандерас е любител и на червеното вино – по 1-2 чаши на вечеря.

Към този начин на хренене, има и една малка тайна – белия чай за отслабване. Напитката е известен антиоксидант и е бандерас1много подходяща за сваляне на килограми. Белият чай съдържа полифеноли и други вещества, които действат върху клетките и мастната тъкан. По този начин се ускорява обмяната на веществата, избягва се окисляването на мазнините и действието на свободните радикали.

Чаят намалява и глюкозата в кръвта, което го прави много подходящ за хора с метаболитен синдром.

Като всяка звезда в Холивуд, и Антонио Бандерас тренира усилено, за да извае тялото си. Преди да стане актьор, той е бил футболист в отбора на Малага. Бандерас тича всеки ден по 30 минути, кара колело и практикува йога.

Любим герой на Антонио Бандерас. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване