Как Дженифър Лопес поддържа тялото си след 40

djenifer-lopez

Дженифър Лопес е сред най- поддържаните дами в Холивуд, тъй като постоянно се намира под светлините на прожекторите: актриса, певица, дизайнер и пр. Дори и след 40, латино красавицата се старае да изглежда бляскаво.

Джей Ло има свой личен треньор, а също редовно посещава и занимания по йога.

Лопес не може да избяга от латино структурата на тялото си, така че винаги трябва да внимава какво яде. Певицата се стреми да не се лишава от нищо, но много съблюдава количеството на порциите. Ако трябва да свали много килограми, постига го като спира изцяло захарта и простите въглехидрати.

djenifer-lopez-sheik

Джей Ло внимава да не преяжда, защото трябва постоянно да обикаля по работа. Затова често я засичат из улиците с чаша шейк в ръка. Но не какъв да е, а здравословен и полезен за тялото.

Латино дивата е известна, че няма нито един от типичните холивудски пороци: не пуши, не пие, не взима наркотици. И никога не го е правила. Певицата признава, че няма нужда от стимуланти, за да се чувства добре и да се забавлява.

Дженифър обича да се глези с масажи и спа- процедури. Но ако иска да се отпусне истински, отива в любимия си град – Маями.

Горещата Джей Ло. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване