Как се отслабва с ходене? Виж Тук:

otslabvane-hodene

Ходенето е чудесно упражнение за отслабване и поддържане на фигурата. Ето защо е хубаво да го превърнем в свой ежедневен навик:

1. Ходенето, с по- бързо темпо, помага да топим мазнините. Ако искаме да отслабнем, идеалният вариант е да ходим по 8 км на ден. Трябва да изминаваме 1,5 километра за 10- 15 минути.

2. Трябва да стане част от нашето ежедневие. Например, да ходим и да се връщаме пеша от работа, ако е възможно. Да отделяме време през уикендите за дълги семейни разходки и пр. Където е възможно да стигнем пеша в рамките на 30 – 40 минути ходене, да ходим, вместо да се качваме на автомобила или да автобуса.

otslabvane-hodene-1

3. Няма опасност от травми, за разлика от повечето видове упражнения, които можем да правим навън, като тичане или каране на колело. Трябват ни само удобни обувки и добро настроение.

4. Ходенето ни помага да сме по- съсредоточени върху това, което слушаме – музика, лекции и пр.

5. Вместо да седнем с приятелите си на кафе, можем да ги поканим да дойдат с нас на разходка. Хем е полезно за здравето и фигурата, хем се спестяват пари.

6. Резултатите от ежедневното ходене бързо се проявяват. Тялото ни става по- стегнато и пъргаво, кожата по- изчистена. Подобрява се настроението ни.

7. Колкото повече ходим, толкова повече ни се ходим. Изобщо не обръщаме внимание на умората.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Фитнес
Един коментар по “Как се отслабва с ходене? Виж Тук:
  1. Домашен каза:

    Есента всеки ден ходех в парка по около 10км и за 2 седмици свалих около 5кг, сега се пооправи времето и пак започвам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване