Как да включите упражнения за отслабване в ежедневието си

упражненияКАК ДА ОТСЛАБНЕТЕ С ОБИЧАЙНИТЕ СИ ЗАНИМАНИЯ

Обикновено, за да успеете да отслабнете, трябва да следвате предварително установена диета. Това означава да спазвате дисциплина и рутината на действията си, за да не се изкушите да се откажете. Въпреки това, когато не се организираш достатъчно, можеш поне да включиш физически дейности към обичайните си занимания и упражнения за топене на мазнините.

Тези съвети не се отнасят за хора, които трябва да отслабнат по здравословни причини, тъй като е необходимо да организират живота си в зависимост от начина на хранене и упражненията, за да разрешат по- бързо проблема си.

Предлагаме ви някои обичайни действия, които вероятно са част и от вашето ежедневие, чрез които можете да горите излишни калории и да отслабвате:

Ако прибирате децата от училище и обикновено ходите с автобус, опитайте се поне 2 пъти седмично да го правите пеша. Ако винаги отивате пеша, търсете по- дълъг маршрут. А ако географията на града го позволява, движете се поупражнения1 стръмни улици, за да горите повече калории. Пазаруването също може да го осъществявате пеша.

Ако работите у дома, не е необходимо да отделяте специално време за тренировка. Ако работите седнали, изправете се, направете лека загрявка и направете малко клякания – 10. Столът ви стои зад вас и когато го докоснете, тръгвате нагоре. Това упражнения можете да го правите всеки 30 минути. Хем ще си почивате, хем ще се раздвижвате.

Ако готвите нещо и чакате да се запече, поставете ръцете си на масата раздалечени, малко по- широко от раменете. Свийте ръцете и дайте тялото си напред, след което се връщате обратно. Повторете 10 пъти в 3 серии. Същото можете да направите с ръце на стената и разтворени крака.

– Ако трябва да отидете от място на друго в дома си, правете го с големи крачки и свиване на краката. Така раздвижвате мускулите и горите още калории.

Фитнес клуб у дома – ръце, крака, коремни преси. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване