Как да отслабваме, докато разхождаме бебето

Ако искате да свалите няколкото килограма, които сте качили по време на бременността, какъв по- лесен начин от разхождането на бебето. Да, можете да отслабвате и спокойно да се наслаждавате на моментите с детето си.

бебе

Много често майките нямат време да спортуват или няма кой да гледа бебето, докато се раздвижват. Затова, най- добрият вариант да правите упражнения, е докато разхождате мъничето си.

Тази практика, известна като strollering, е разработена, за да помага на младите майки да отслабват по здравословен начин, без да оставят децата си. Въпреки че ходенето се счита като много добро аеробно упражнение за сваляне на килограми, с този тип упражнения не само ще се разхождате, но и ще правите определени движения, докато се наслаждавате на чистия въздух.

За да отслабнете, докато бутате количката, има различни нива, за които трябва известно време за адаптация.

Как горите калории, докато разхождате бебето си?

Ниво за начинаещи. Това е за майките, които сега започват практиката. При разходката трябва да влагате много енергия за бутането на количката. Целта е мускулите ви да свикнат с физическата активност, да укрепнат и да станат по- гъвкави.бебе1

Второ ниво. Включва всичко гореописано, като практиката продължава 50 минути.

Трето ниво. Тук увеличавате аеробното упражнение, като започнете леко да тичате, докато бутате количката.

Четвърто ниво. Включвате всичко споменато досега, като добавите някаква тежест.

Чрез тези упражнения не само ще си върнете формата, но и ще се избавите от следродилната депресия. Добре е да съчетаете тази практика със здравословна и балансирана диета за отслабване, подходяща за след раждане.

Не само вие ще се забавлявате с тези упражнения, но и на бебето ви ще се отрази чудесно. От съвсем малко ще свикне с физическата активност.

Как да спортувате, докато разхождате бебето. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване