Научни факти как да отслабнем

Отслабването няма само естетическа стойност, но е важно и за здравето ни. Ето някои от най- добрите съвети, които наистина ще ви свършат работа. Тяхната ефективност е научно доказана, така че ще успеете да отслабнете, ако ги следвате.

-dieta2

1. Тренирайте. Освен че топи мазнините и подобрява здравето, спортът намалява стреса и помага за отслабването. Ако искате да отслабнете, тренирайте 4- 5 дни седмично. Този съвет наистина ще ви помогне да отслабнете.

2. Яжте малки порции през деня. Така ще поддържате метаболизма си постоянно активен. Яжте малки порции здравословна храна. Най- лошото е да пропускате хранене. Ще успеете да отслабнете и да сте в по- добро настроение, само като спазвате този хранителен навик.

3. Закусвайте. Когато се събуждате сутрин, метаболизмът е по- бавен. За да го активирате, трябва да закусите. Доказано е, че хората, които закусват, тежат по- малко от тези, които не го правят.

zdravoslovno

4. Яжте по една ябълка дневно. Доказано е, че ябълките ускоряват метаболизма. Те съдържат пектин (който се съдържа в крушите), а той изгаря мазнините по естествен начин. Ябълките са пълни с разтворима фибра, витамин С и вода, така че ще ви държат сити дълго време.

5. Яжте супа. Ако ядете супа преди основното ястие, си спестявате до 700 калории седмично.

6. Повече зелена храна. За да си навабяне фибра, минерали и витамини, яжте зеленчуци. Яжте поне 6 порции зеленчуци дневно: 2 салати, 2 малки закуски, шейк или сок, яйце със зеленчуци и пр.

7. Спете повече. Ако не спите достатъчно, тялото отделя повече кортизол, известен като хормон на стреса, от който се напълнява. Спете между 8 и 10 часа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване