Как да отслабна, след като спрях пушенето?

Обикновено след като спрем пушенето, напълняваме. Това се дължи на факта, че ставаме по- нервни от липсата на цигарите и запълваме тази празнина с храна. В началото е най- трудно, но ако сте твърдо решени, ще се справите.

otslabvane-podpravki

Но какво се случва, ако освен наднормено тегло, имаме хипотиреоидизъм и диабет?

Много често хипотиреоидизмът се свързва с наднормено тегло, диабет, високи триглицериди. Това се дължи на факта, че щитовидната жлеза регулира функциите на тялото ни.

Трябва да направите диета, с която да нормализирате работата на щитовидната жлеза. В нея трябва да включите достатъчно храни, богати на йод. Винаги трябва да имате предвид диабета си, т.е., да внимавате с въглехидратите, които приемате.

hipotireoidizam-dieta

Ако има моменти, в които ви се яде много, изберете, храни, които съдържат малко калории. Например: плодове, зеленчуци, обезмаслено сирене, сухи плодове, варено яйце, диетичен желатин. Изборът на храната трябва да се съобрази с диабета.

Физическата активност ще ни помогне не само да не напълняваме повече, но и да започнем да сваляме килограмите, които сме качили след спирането на цигарите.

Добре е да се консултирате с личния си лекар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване