6 храни, от които неумолимо се пълнее

burza-hrana-vreda

1. Пържени картофи. Обикновено картофите, които ни сервират в ресторанта или които купуваме пакетирани от супермаркета, са сред храните, от които най- много се напълнява. Съдържат много мазнини. Тези, които са за пържене, минават през процес на дехидратация, което означава, че усвояват повече мазнината и имат повече калории.

2. Газирано. Не само лесно се напълнява от тях, но увеличават нивата на кръвната захар, заради съдържанието на голямо количество захар. Дори напитката да е диетична, няма особена разлика. Най- добре вместо газирано, пийте вода, чай, шейкове от плодове и зеленчуци.

3. Паста. Може да ядете малки порции паста, дори е полезно. Лошото е, че я ядем обикновено в повече и в съчетание с различни сосове и подправки, като така увеличаваме съдържанието на въглехидратите.

obqd-kalorichen

4. Рафинирано брашно. Хляб, сладкиши, бисквити, вафли, много лесно се напълнява от тези храни, още повече в съчетание с рафинирана захар.

5. Бърза храна. В ресторантите за бързо хранене лесно се напълнява. Хамбургери, пържени картофи, шейкове, пържено и пр. Съдържат много транс мазнини и са опасни за здравето, както и за килограмите.

6. Масло. Съдържа висок процент мазнини, от които не само се напълнява, но и засягат кожата. Хората, които ядат много месо, имат проблеми с акне и мазна кожа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване