5 стратегии, които ще ви помогнат да отслабнете

otslabvane-jeni

С настъпването на новата година, обикновено сме силно решени да отслабнем – да тренирате редовно, да се храните здравословно.

Но това, че имаме желанието да го направим, далеч не означава, че ще успеем. За целта трябва да си изработите стратегии, които ще ви помогнат в отслабването.

Ето няколко много полезни:

1 Направете го лично. Не мислете само за количеството килограми, които искате да свалите, нито колко добре ще ви стоят дрехите, след като отслабнете. Отговорете откровено защо искате да отслабнете, какво ще означава това за вас и защо е важно.

2 Направете си план. Не си оставайте само с идеята какво искате да постигнете, а направете план. Анализирайте ежедневието и навиците си, променете тези, които не са здравословни, например: какъв вид храна да купувате, как да я приготвяте и пр.

omlet-s-grah

3 Насладете се на закуска с много протеини. Закуската с протеини ще ви поддържа сити за доста дълго време. Така ще намалите броя на приеманите калории. Така ще отслабвате, без да гладувате.

4 Ограничавайте сладкото. Най- добрият начин да ги ограничите е като не ги държите у дома. Ако за един бонбон трябва да излезете и да отидете до магазина, ще се замислите.

5 Превърнете го в игра. Комбинирайте се с приятелка, който също иска да отслабва. Заложете колко килограма ще свалите за един месец, предизвиквайте се с упражнения, заложете коя първа ще пропусне тренировка и пр. Така ще сте много по- надъхани да постигнете крайната цел. А и няма да сте сами.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване