5 начина да неутрализирате поетите калории по Коледа

Какво да се прави? И тези празници прекалихте с храната, качили сте няколко килограма, но вече е време да се стегнете. Ето пет стъпки как да отслабнете, възможно най- бързо.

koleda-napalnyavane

1. Върнете се във фитнеса. Ако не сте ходили преди Коледа, време е да го направите. Запишете се възможно най- бързо, ако не искате цялата поета захар да стане на мазнини. Опитайте се да включите в обичайната си програма поне 15 минути за кардио упражнения. Най- важното не е да стопите мазнините, а да намалите апетита и желанието да ядете още захар.

2. Намалете значително въглехидратите. Яжте повече протеини, зеленчуци. Ограничете тестените изделия, картофите, пастата.

3. Пийте една- две чаши вода. Трябва да се поддържате хидратирани, защото водата помага да изхвърляте излишната захар.

dieta-yo-yo-efekt

4. Яжте закуска с протеини. Независимо колко калории сте приели предния пък, когато сте яли захар, ще огладнеете в следващите два часа, когато паднат отново нивата на захарта. Когато дойде този момент, направете малка протеинова закуска от 100- 200 калории. Може да е варено яйце, малко кисело мляко или ябълка.

5. Стойте на крак всеки пък, когато можете. Удържайте се на порива да седнете веднага на дивана, а стойте възможно най- много на крака. Така ще изгаряте повече калории и понижавате нивата на кръвта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване