10 съвета за отслабване след Коледните празници

otslabvane-sled-koleda

След като му отпуснахте края по време на Коледните празници, е време да свалите няколкото килограма, които качихте. Предлагаме ви 10 съвета как да отслабнете лесно и да влезете във форма в новата година.

10 Пийте вода. Намалява усещането за глад и засища. Много често всъщност бъркаме жаждата с глада. Пийте достатъчно вода, за да сте хидратирани, което също ще ви помогне да ядете по- малко.

9 Поставете си цел. Помислете с колко искате да отслабвате всяка седмица, след това си изгответе план и следвайте набелязаната цел.

8 Не пропускайте малките капризи. Не е препоръчително да сте прекалено строги към себе си. Може да хапнете един сладолед или бърза храна на всяко 21- о хранене.

otslabvane-sled-praznitsite

7 Победете глада от нерви. Обикновено това състояние продължава около 10 минути, така че когато го усетите, намерете начин да отвлечете вниманието си за известно време и няма да се подадете на изсушението.

6 Яжте по 5 пъти на ден. Процесът на храносмилане хаби доста калории. Затова, хранете се по 5 пъти на ден, на малки порции, за да подобрите храносмилането си и да имате повече енергия.

5 Преглеждайте седмичната си диета. Не позволявайте на желанието да си върнете идеалното тегло да променяте ежедневно диетата си, тъй като накрая можете да се разочаровате. Най- добре е да ревизирате диетата си в края на всяка седмица.

4 Стъпка по стъпка. Започнете лека полека, за да имате хубави резултати.

3 Избягвайте да използвате сосове. Използвайте разнообразни подправки, за да овкусявате храната си, но избягвайте сосовете.

2 Намалете порцията на вечерята. Премахнете 1/3 от нормалната си вечеря и ще видите колко лесно ще намалите с по 500 калории ежедневното си хранене.

1 Намалете алкохола. Особено, когато искате да отслабнете след празниците, е много важно да намалите алкохола, тъй като е доста калоричен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване