Храните, с които НЕ отслабвате

отслабванеНа първо място това е шоколадът. След проучване е установено, че най – често шоколада е сочен като виновника за провал на отслабването. След него се нареждат чипса, сиренето, хляба и тестените изделия.

На следващо място сред виновниците при диетата  за отслабване жените сочат студеното вино, което изпиват вечерта било то в заведението или вкъщи.

Много голяма част от хората казват, че когато спазват диета хранителните изкушения им пречат много повече от всички други фактори като пазаруването, готвенето, хапването с приятели, спорта, физическата активност. Още повече, че „забранения плод е най – сладък” и винаги, когато знаем, че не трябва да правим нещо – да си хапнем от любимото ястие, да си вземем парче торта или пък спагети, тогава най – силно тези храни нидиета привличат.

Всички знаем, че да пазиш диета е много голямо изпитание за почти всички хора, решили да отслабнат. Най – голямото предизвикателство обаче не е освобождаването от няколкото натрупани килограма, а въвеждането на промяна в живота, начина на хранене, вкусовете, чрез които можем да се застраховаме със траен ефект – твърди Мария Сомолия – една от жените, направили това проучване.

Разбира се,  ако сме свикнали често да се глезим със сладки изкушения, висококалорични, но за сметка на това вкусни ястия и мързелуване ще ни е много трудно да започнем да се храним здравословно постоянно, и да спортуваме. Но специалисти твърдят, че всичко това е на психическа основа, и с подходящата нагласа можем да преодолеем всичко.

Доктор Оз за отслабването. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване