Отслабване с оцет

диета оцетПредполагам се чудите защо е нужно да пиете точно оцет, за да отслабнете. С какво той може да допринесе за оформянето на изящна фигура? Изгаря ли този продукт мазнините? Истината е, че предимствата на оцетът са разкрити случайно от един учен от университета в Аризона ( Съединени Американски Щати ) – Керол Джонстън.

При проучванията дали оцетът намалява холестерола, учените откриват, че той не му оказва никакво влияние.

Установява се обаче,че хората, върху които са проведени експериментите започват да отслабват – те свалят по около половин паунд само за седмица, и то без да спазват никакви диети. Единственото, което правели, е да приемат по две лъжици оцет преди да седнат да похапнат.

Експертите твърдят, че при редовната употреба на този вид киселини се отслабва заради две основни причини. Първата е, че той пречи на калориите и въглехидратите, а втората е, че потиска глада, който ни предизвиква редовно да отварямеоцет хладилника.

Също така оцетната киселина понижава активността на ензимите в червата нужни за храносмилането, а също така и усвояването на въглехидратите. По този начин калориите, които приемаме стават много по – малко.

Прието е също така при всяка диета да се приема ябълков оцет. Но има ли значение какъв точно оцет ще пиете? – Естествено,  ако нямате оцет от ябълки под ръка можете да ги замените с всякакъв друг, на който оцетната киселина не надвишава пет процента – дори е желателно да бъде точно толкова.

И така, стигнахме до извода, че е доказано много отдавна, че приема на две лъжици оцет преди ядене оказват голяма помощ за отслабването, и чрез него по – лесно ще свалите излишните килограми.

Затова пийте оцет всеки ден – (не е особено вкусно, но в името на добрата фигура ) …. и ще започнете постепенно да се доближавате до мечтаните килограми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване