Отслабнете с 9 кг за 9 дни

диетаПрез първите дни на тази диета за отслабване трябва да ядете единствено ориз, следващите три – пилешко ( може и риба), и накрая – само зеленчуци. По време на диетата тялото се зарежда с витамини, и отслабвате. Ще бъде много ефективна,  ако я комбинирате с упражнения. През първите дни консумирайте ориз, мед, вода.

След това пилешко месо, мед, вода. Количеството, което е позволено,  е килограм риба или пилешко. През последните дни се хранете предимно със зеленчуци, мед, вода.

Когато диетата  приключи,  хората, които имат нужда да свалят само няколко килограма,  ще са отслабнали с четири килограма, а тези, които страдат от наднормено тегло – най – малко с девет килограма. Предполагам, че няма да ви е приятно да гладувате повече от седмица, и тъкмо, когато сте свалили няколкодиета килограма, да ги качите отново. За да предотвратите този кошмар,  се научете да се храните здравословно за постоянно, а след приключването на диетата всяка седмица си правете по един разтоварващ ден с кефир.

Трябва обаче да сте наясно, че ако имате проблеми със сърцето,  не трябва да пиете прекалено много течности. Протеиновото натоварване пък може да е страшно вредно за хора с болни бъбреци, най – вече ако е понижена бъбречната дейност. Затова ако сте от тях въобще не започвайте диетата, или ако все пак вече сте решили първо се посъветвайте с вашия лекар.

Как да отслабнете с 10 кг за 10 дни. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване